Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-30-2009, 06:59 PM   #1
Bullet Ride
Cars in Perpetual Repair
 
Bullet Ride's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Guelph
Posts: 5,749
Question Found connector unplugged under dash?

From the connector diagrams it's the C302 connector and the connector that is unplugged goes with the IKLMNO pins. The book says that it's unused but there's clearly a connector under the dash that plugs into it. Does anyone know what this is connector is for?
__________________
Bullet Ride is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2009, 07:39 PM   #2
W2WDETAILING
Banned
 
Join Date: Nov 2008
Location: East York
Posts: 1,264
i know exactly what connector that is i think its for one of the auxilary functions i know mine is connected it could be heated locks or mirrors or something.. but im not sure
W2WDETAILING is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2009, 08:54 PM   #3
Bullet Ride
Cars in Perpetual Repair
 
Bullet Ride's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Guelph
Posts: 5,749
It's not heated mirrors because my heated mirrors work. Heated locks would be good because my locks froze a couple times lol.
__________________
Bullet Ride is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:37 PM   #4
E30M42cab
Parts Hoarding Specialist
 
E30M42cab's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Milton
Posts: 2,333
That doesn't look right anyways. Heated seats are not plugged into "U". They're plugged into one of the D,E,G,H grouping. The Door open / cold temp gong plug looks the same... If your door gong doesn't sound when you open your door, it's probably disconnected, and that's the plug you found.
__________________

Quote:
Originally Posted by richie_s999 View Post
Grow up and move on.
E30M42cab is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 03:34 PM   #5
Bullet Ride
Cars in Perpetual Repair
 
Bullet Ride's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Guelph
Posts: 5,749
That makes sense because my car hasn't been making a sound with these cold temps. However now that it's plugged in it won't make a sound because my air temp sensor is not hooked up.

edit: someone from e30tech said it's for airbags, which my car doesn't have. Which was why it was unplugged?
__________________

Last edited by Bullet Ride; 12-31-2009 at 03:37 PM.
Bullet Ride is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014