Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-09-2003, 05:03 AM   #1
MeAtWork
2nd Gear Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: the Netherlands
Posts: 112
Audio question

Problem with sub:
The sub keeps bouncing back and forward and making somekind of a chopper noise. If the bass starts you can hear the sub trying to go with the bass but also keeps bouncing against the bass which doesn't sounds good. (and I think isn't good for the sub either)
I have made a drawing of the way the sub is connected and how the amp. settings are set. In the instruction manual of the sub it says that it is 2x4 Ohm but connected this way it is 1x2 Ohm.



ANY IDEA WHAT THE PROBLEM IS AND HOW TO FIX IT??
Attached Images
File Type: jpg schema.jpg (22.2 KB, 68 views)
__________________
E30 Fanatic
MeAtWork is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.