Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-04-2009, 12:16 PM   #1
OnlyOne
1st Gear Newbie
 
OnlyOne's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Hamilton
Posts: 6
HELP, Cold Starting Problem

arlight so i'm new with bimmers just picked mine up a few months ago. i have an 89 325i. my problem is the car doesnt want to start up right away after is have been sitting for lets say 6 or more hrs. it cranks over no problem but it seems like its not getting fuel. when i try to start it well catch, cough, sputter then die out. it will do that a couple times. crank again it starts, runs like crap, knocks for a few seconds, then runs terrible for about 1min. if i give it gas in that time frame it wants to or does stall. i've taken the fuel relay out stuck a cotter pin in there to straight run the pump before i start it and it doesnt help any. pls help i'm pretty good with domestics but i'm new with german. thank you.
OnlyOne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.