Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-02-2009, 02:16 PM   #1
black bnr32
3rd Gear Member
 
black bnr32's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: saskatoon
Posts: 451
HID no worky

Hey guys,
I need to replace the passenger side HID setup on my car, but I can't figure out what brand/set up I have. Its a 35W 8k set up of some sort. My car is throwing the low beam code and I suspect its because I repaired a cut wire.

Ideas?
black bnr32 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 12:13 PM   #2
mech9T8
3rd Gear Member
 
mech9T8's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Posts: 541
Funny, my pass side went out a while ago too.

Couple of things you should check if you haven't already.
1) Check all connections
2) Check fuses
3) Is the ballast bad or the bulb. You can swap sides to check this. Take ballast from driver side and plug into pass side and vice versa.

I determined my bulb was bad.
I bought a set of bulbs from Proprone. He's a sponsor here.
__________________
mech9T8 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.