Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Platinum maXbimmer Sponsors > Bimmersport Automotive
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2009, 11:03 PM   #1
keepark
1st Gear Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto
Posts: 16
Z4 3.0i - Whistling Sound

Hi guys,

I have this whistling noise when 1,000~2,000 rpm.
I hear no whistle when it's idling, but when i gently press on the gas pedal, it makes the whistle and the engine revs right after.
I hear it the most when I'm driving in the parking lot, rpm around 2,000 it makes the sound and when it revs up, it disappears. Only whistles on low rpms.

I've already changed the oil separator, and i don't know what else to do.

Any ideas?
keepark is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.