Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-23-2008, 03:37 PM   #1
slimjim
Almost Sideways
 
Join Date: Nov 2007
Location: canada
Posts: 1,876
radio problem..help!

A while ago my radio would randomly cut and there would be no sound until id smack the radio farely hard .....one day i took the radio out to see if there were any loose wires or anything like that. the wires all looked fine so i put the radio back in, turned it on and it stopped working! the deck (OEM e30 deck) still illuminates but i have no sound at all. suggestions?
__________________
slimjim is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2008, 03:45 PM   #2
QUEEN AJAILA
SHATTA M3
 
QUEEN AJAILA's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: WHITBY
Posts: 189
Send a message via MSN to QUEEN AJAILA
IS THE HARNESS IN PROPERLY i had the same problem
QUEEN AJAILA is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2008, 03:59 PM   #3
slimjim
Almost Sideways
 
Join Date: Nov 2007
Location: canada
Posts: 1,876
Quote:
Originally Posted by QUEEN AJAILA View Post
IS THE HARNESS IN PROPERLY i had the same problem
yes, it is in properly.
__________________
slimjim is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2008, 04:14 PM   #4
QUEEN AJAILA
SHATTA M3
 
QUEEN AJAILA's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: WHITBY
Posts: 189
Send a message via MSN to QUEEN AJAILA
if u need a radio i have one from a e36 with the cd changer u can have for free
QUEEN AJAILA is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 10:47 AM   #5
bite_me
2nd Gear Member
 
bite_me's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ontario
Posts: 120
can I have it?

Quote:
Originally Posted by QUEEN AJAILA View Post
if u need a radio i have one from a e36 with the cd changer u can have for free
bite_me is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 11:59 AM   #6
QUEEN AJAILA
SHATTA M3
 
QUEEN AJAILA's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: WHITBY
Posts: 189
Send a message via MSN to QUEEN AJAILA
Quote:
Originally Posted by bite_me View Post
can I have it?
come get it
QUEEN AJAILA is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 12:48 PM   #7
ACS_DAN
16/F/Cali
 
ACS_DAN's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: OJ Didn't Do it.
Posts: 1,310
Send a message via MSN to ACS_DAN
Everything functions except sound?

I'm not sure about e30's but other BMW cars had a hot wire going to the amp/X-over. If there is no sound and your car does indeed use a stock amplifier, check that out.

If you're still having the flickering problem, check the ground connection.
__________________

95 530i|Modifications - Work.
ACS_DAN is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 09:44 PM   #8
slimjim
Almost Sideways
 
Join Date: Nov 2007
Location: canada
Posts: 1,876
problem solved! ground was messed. thx!
__________________
slimjim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014