Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-20-2008, 09:41 PM   #1
andicanada
4th Gear Member
 
andicanada's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Berlin Germany
Posts: 660
Send a message via MSN to andicanada
Automatic transmission question and problem need help asap.

hey guys i swaped engin's m20 dead one to a good m20 the car has a automatic transmission.
Everything went well car was starting up right away no problems drove 5m backwards and forward after that i shut the engine down and top the fluids up also transmission fluid 2min later i thought i take the car for a test run but now it wont move. When i put'it in D 123 or R i can rev. the engine thats no problem but it wont move at all anymore i need some help guys what could that be ? it moved befor


it is a 4hp22

thanks for your help
andicanada is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.