Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-05-2007, 11:31 AM   #1
igbastian
2nd Gear Member
 
Join Date: May 2003
Location: Toronto, ON
Posts: 155
Send a message via MSN to igbastian
m20 problems

hi,
i've just finished putting an m20 in an euro e21 and i'm having some driveability problems.

currently the car is running with no air filter because stock box doesn't fit and i haven't bought the cone type yet...i don't know if that would contribute to the problems but what happens is if you don't accelerate gently the car will choke up and sputter, but if you accelerate slowly it will go fine. there is an oxygen sensor hooked up. i thought that would have been the problem at first.

does the motronic need to be reset now that the oxy sensor is hooked up?

anyone have any suggestions?

thanks,
ian
igbastian is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.