maXbimmer Forums

maXbimmer Forums (http://www.maxbimmer.com/forums/index.php)
-   Audio/Sound (http://www.maxbimmer.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   deck fuse keeps on blowing!!!!!!!!!!!!!!! (http://www.maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=74704)

e30_kid89 07-15-2006 02:47 PM

deck fuse keeps on blowing!!!!!!!!!!!!!!!
 
it started 2 days ago while i was driving my HU started to flicker on and off then just turned off and while it did that it blew fuse 21 on my e30....every time i put a new fuse in it just blew...when i disconnected my deck fuse 21 was working again so i thought that was my problem...and to fix it i tried relocating the power directly to the battery and the ground to a piece of metal.....i plugged in the deck and i heard some werid static noises comming from the speakers then the deck fuse would just blow...this happens every time i put in a new fuse and plug the deck in....can loose speaker wire blow fuses??? what else could be causing the fuse to blow?? gimme something i can work with or that might help me out...

Devon

$500bimmer 07-16-2006 04:28 AM

check all your connections, just see if there are any bare wires.

e30_kid89 07-16-2006 10:32 AM

i checked ALL wiring and still nothing man.........

Nascar318is 07-25-2006 08:42 AM

If you have static and your fuse keeps blowing you have a bad ground somewhere. If it's an aftermarket radio check to make sure your wiring is connected properlly. When I installed mine the new wiring harness had different colours of wires on it, so I had to use a 9v batt to find out wich wire was connected to what speaker in the car. The rest is simple, the ground, power are always the same color.


All times are GMT -4. The time now is 12:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.