maXbimmer Forums

maXbimmer Forums (http://www.maxbimmer.com/forums/index.php)
-   E30 (1983 - 1991) (http://www.maxbimmer.com/forums/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Brake problem mystery (http://www.maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=28255)

bmdoubleya 02-03-2004 05:54 PM

Brake problem mystery
 
Sorry again for asking ?? about my subaru but my bimmer is sleeping in her tent.

Saturday I noticed less brake pressure then usual and within a few hours a had no brakes at all.

Now I went to the mechanic today we refilled the brake fluid ( my fluid sensore never came on by the way) I pumped the brake over and over and nothing happen and it is still fine a few hours later.


My car is a subaru legacy I know next to nothing about it but this is very strange where did the brake fluid go the first time??? and why is it not going now??

I have blown a line on the bimmer before but never had experience with a bad master cylinder could that be my problem??
What happens when your master goes??

:huh?:

aaron_silva 02-03-2004 07:37 PM

Your mechanic had no suggestions?:confused:

bmdoubleya 02-04-2004 12:27 AM

Well the car was soaked underneath so it was hard to tell but I pumped the brakes like 50 time and lost no fluid.

I've been driving the car all day now and it seems to be fine:confused:

crazyvadim 02-04-2004 02:28 AM

Are you losing fluid now??
Maybe you were just low on fluid or your brake master cylinder is leaking fluid.

chromius 02-04-2004 01:28 PM

when you lost the brake fluid was it really cold? I have seen it where the brake pressure regulator will leak pretty bad when the wheather is really cold, but will be fine when its warmed up a little.

bmdoubleya 02-06-2004 12:02 AM

It was cold but not even -20

This is just plain crazy where did my brake fluid go:confused:

My car is still fine 3 days later *th-up* I just dont get it


All times are GMT -4. The time now is 03:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.