maXbimmer Forums

maXbimmer Forums (http://www.maxbimmer.com/forums/index.php)
-   Off-topic (http://www.maxbimmer.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Use US Netflix, Hulu...... (http://www.maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=153725)

325isdan 10-10-2012 03:02 PM

Use US Netflix, Hulu......
 
Want to share what my friend shared with me.

We can access US Netflix very easily and for free.

The link below is a quick good read with direct download.

http://www.hacktrix.com/how-to-get-a-us-ip-address


http://www.hotspotshield.com/


I will say it can be a little glitchy and not always work for Netflix, hulu i have yet to have an issue.

The best way I found to get Netflix to work every time is;

Log onto NetFlix Canada
Turn on hotspotshelid
Refresh netflix page


Netflix US is 10x better than Netflix CND. I will say there are a few shows/movies that are on NEtflix cnd and not US.

5style 10-10-2012 03:50 PM

Sick thanks bro!
**** canada censorship

GeMc 10-10-2012 04:08 PM

Awesome! Works like a charm, just like you said. Now gotta figure out how to get this to work on my Boxee Box Netflix!

Deep 3.2TL 10-10-2012 05:03 PM

I use unblock-us for $4.99 a month, I'd rather not have banner ads etc. Plus you can easily change to other locations so you can access Brazilian netflix, UK, etc, etc all included in your $4.99

325isdan 10-10-2012 05:13 PM

Anyone try this at work to get around blocked sites?? :D

chia 10-11-2012 01:49 AM

Quote:

Originally Posted by Deep 3.2TL (Post 1585369)
I use unblock-us for $4.99 a month, I'd rather not have banner ads etc. Plus you can easily change to other locations so you can access Brazilian netflix, UK, etc, etc all included in your $4.99

I've just looked into this in the past week.

Have you have any problems with it? i.e. slow/laggy during peak hours?

Deep 3.2TL 10-11-2012 01:54 AM

Nope - been totally fine... been on it for about 2 months. I changed the DNS on my PS3, not on the router, so that everything else operates normally.

chia 10-11-2012 02:35 AM

Quote:

Originally Posted by Deep 3.2TL (Post 1585433)
Nope - been totally fine... been on it for about 2 months. I changed the DNS on my PS3, not on the router, so that everything else operates normally.

Awesome, thanks. Just set it up *th-up*

Blades 10-11-2012 09:34 AM

Quote:

Originally Posted by Deep 3.2TL (Post 1585369)
I use unblock-us for $4.99 a month, I'd rather not have banner ads etc. Plus you can easily change to other locations so you can access Brazilian netflix, UK, etc, etc all included in your $4.99

+1 I use this too Deep .. works great but needed to remake a US netflix account.

Deep 3.2TL 10-11-2012 09:36 AM

I didn't have to - I just followed the procedure on the unblock-us site to logo out of the account and log back in after dns change and it worked fine. Started accessing the US content.

Barnsdale 10-11-2012 09:38 AM

Quote:

Originally Posted by Deep 3.2TL (Post 1585433)
Nope - been totally fine... been on it for about 2 months. I changed the DNS on my PS3, not on the router, so that everything else operates normally.

How do you change this on the PS3? Thats what I use for my netflicks and I'm interested in seeing how this works.

Thanks!

NOTORIOUS VR 10-11-2012 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by GeMc (Post 1585360)
Awesome! Works like a charm, just like you said. Now gotta figure out how to get this to work on my Boxee Box Netflix!

For Boxxe box you will have to setup a VPN connection (you will have to pay for that VPN connection most likely).

Deep 3.2TL 10-11-2012 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by Barnsdale (Post 1585448)
How do you change this on the PS3? Thats what I use for my netflicks and I'm interested in seeing how this works.

Thanks!

If you go to unblock-us's site, they have specific instructions there how to setup for PS3.

http://support.unblock-us.com/custom...rticles/291530

dannyb 10-11-2012 11:09 AM

i've been using unblock-us for a few months now, I wouldnt go back! Love the service, no lagging, no hassle and I paid for the year, you save a bit. They have a free 7 day trial.

Blades 10-11-2012 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by Deep 3.2TL (Post 1585447)
I didn't have to - I just followed the procedure on the unblock-us site to logo out of the account and log back in after dns change and it worked fine. Started accessing the US content.

I must of read the instructions on the website wrong or read it elsewhere that you should try to make a US account so they dont find out and try to which you back over. Dunno .. its working thou.


All times are GMT -4. The time now is 06:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015