maXbimmer Forums

maXbimmer Forums (http://www.maxbimmer.com/forums/index.php)
-   E90/E91/E92/E93 (http://www.maxbimmer.com/forums/forumdisplay.php?f=94)
-   -   2006 325xi Windshield Washers Don't Work (http://www.maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=139239)

htimsdj 12-16-2010 11:22 AM

2006 325xi Windshield Washers Don't Work
 
I've had a strange experience with my windshield and headlight washer system. The other day the warning symbol came on to indicate that my washer fluid was low. I started to fill it up and only got a bit in and it backed up and overflowed. I waited a bit and tried again - it took the whole jug. When I restarted the car the warning light was still on and my windshield washers did not work - no spray, no whine and no headlight wash.

I'm puzzled and wonder what the problem is. I have tried the washers over the past couple of days and they still don't work, however, the warning light has gone off. Does anyone have any suggestions as to what the problem might be and what I can do about it? I appreciate any and all input, thanks.

damameke 12-16-2010 09:12 PM

most likely Frozen lines?

my driver's washer did not spray too. only passenger side is ok...
heat the line/noozle with dryer on the driver's side and now its ok..

htimsdj 12-17-2010 09:10 AM

Thanks. That's what it was. I think there was some summer washer fluid left in the
Reservoir by previous owner. It's all thawed and full of -40 now.


All times are GMT -4. The time now is 11:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.