PDA

View Full Version : FS: E36 performance parts and other


Bruno
07-28-2005, 04:03 PM
- BMW E36 325i, 328i, M3: M3 stainless steel cat back exhaust brand new: 499 Cdn
- Used 325i E36 catalytic converter complete with pipes: 150.00 Cdn (great shape)
- Used 325i E36 cat back exhaust: 150.00 Cdn (great shape)
- BMW M50 non vanos (325i - 525i) Racing dynamics cams brand new: 350.00 cdn
- BMW 328i oil canister like new: 100.00 Cdn
- BMW 325i non vanos oil canister used: 50.00 Cdn
- 6 x BMW E36 325i used coils: 100 Cdn
- Used E36 325i A/C compressor with lines: 80.00 Cdn
- Used E36 heater box (complete): 100.00 Cdn
- Used E36 heater valve: 50 Cdn
- Used E36 325i dual mass flywheel: 100 Cdn
- Used E36 starter: 70.00 Cdn
- USed autometer Air/ fuel ratio gauge: 45.00 Cdn
- Used M50 intake perfect upgrade for M3 or 328i: 130.00Cdn
- USed M50 throttle body: 70.00 Cdn
- Used M50 non vanos DME: 100.00 Cdn
- Lot's of trunk carpet parts for an E36 two door (tool tray, plastic inserts...): 1 Cdn each

thinair
07-28-2005, 07:16 PM
I'll take the cats.

What are the specs for the cams?

Bruno
07-29-2005, 08:39 AM
This is an item that Racing Dynamics doesn't sell anymore (too old of a car) so I couldn't find the spec. But they always carry only one spec per item and their products always complement the car.

The cat got sold last night along with the Ireland engineering muffler: it sounds nice and deep, but not too loud and the tips are very nice looking.

bimmer325
07-30-2005, 08:39 PM
Thanks bruno for the cat and ireland exhaust.
The car sound and performance are great. *th-up*

///M-tek
08-23-2005, 02:45 AM
is the m50 intake a bolt on for m52 1998.I heard this was a good for alot better flow and more power on the m52.If so I am very interested.please pm me.

Bruno
08-23-2005, 08:48 AM
This is what I have on my 328i M52 engine and it runs great.

Jon@Bimmersport
08-25-2005, 07:03 PM
its bolt on, altho most would highly recomend you get software after to help you gain more power/tq (the power increase is good, but the manifold will make you loose torque without software)