PDA

View Full Version : in search of a sim card


Mr seville
10-09-2004, 04:11 PM
aright my good peoples i need a sim card for my cell phone for either fido or telus...preffereably telus....or even mike....if anyone of my gentle maxbimmer town folk could help me with this that would be awesome...gracias in advance

cooper

p.s. post here of pm me *th-up*

ZiMMie
10-09-2004, 04:14 PM
try www.howardforums.com

Understated
10-09-2004, 04:37 PM
telus phones don't have simcards...their CDMA :confused:

Mr seville
10-09-2004, 04:48 PM
telus phones don't have simcards...their CDMA :confused:

**** shit bitch cock balls!!!!! *thmbsdwn*

Mr seville
10-09-2004, 04:51 PM
i wanna know if someone has one that they can give me!!! not how to use it...sorry zimmie *wave*

Understated
10-09-2004, 05:04 PM
**** shit bitch cock balls!!!!! *thmbsdwn*

*drink* *wave*

Mr seville
10-09-2004, 07:53 PM
so does anyone have a car or know how i can unlock this stupid fone :huh?:

Understated
10-09-2004, 07:57 PM
which phone?

Mr seville
10-09-2004, 09:17 PM
motorola v600 or v700 camera phone *wave*

thinair
10-11-2004, 11:58 AM
motorola v600 or v700 camera phone *wave*

A Mike SIM card wouldn't work in that phone anyway.

Understated
10-11-2004, 01:07 PM
motorola v600 or v700 camera phone *wave*

then your looking for strictly a fido simcard..

are u looking for a freebee or are u willing to pay for one?(new?...used?)

lvan
10-12-2004, 12:41 AM
ya I need one sim card too. Just got wicked phone outta ma crib.Hey superman are those Pay as you go sim or one for montly? This phone still has some sim in it but i am afraid those mofos will still charge me 25 bakz? Let me know . As long a s it works all good!

BMWF1
10-12-2004, 09:49 PM
v700?? are u referring to a V710, v710 is a CDMA phone, V600 is a GSM phone, i can unlock either one, but they will defenity run on two completely different networks, I have a vodafone V600 from german, great phone. Unlocked and w/ rogers i luv it.