PDA

View Full Version : cant get it up !


snd84318i
02-23-2004, 10:05 AM
*wave* lol sup guys . having problems with the antena . how can i wire this up to my new deck so it can go up and down when turned on and off? thanks:D :D :D

hammoj28
02-23-2004, 05:03 PM
There should be a blue wire on the iso connector which connects to the arial aswell as the antenna plug, "I THINK!!"

T.Dot_E30
02-23-2004, 05:59 PM
Depends on your deck, some decks have a separate wire for a power ant. Some combine it with the remote wire that you use to turn on your amps.

Read your manual.

niko_gt
02-23-2004, 06:21 PM
viagara?

snd84318i
02-23-2004, 11:52 PM
^^^ lol thanks .... i have a blue wire from the radio that connects to the amps is this what im suppose to use ? what i need to know though is what wire to use in the car to run to the radio . i have a pioneer 3500 right now . thanks

Boris The Blade
02-25-2004, 12:21 AM
Originally posted by snd84318i
^^^ lol thanks .... i have a blue wire from the radio that connects to the amps is this what im suppose to use ? what i need to know though is what wire to use in the car to run to the radio . i have a pioneer 3500 right now . thanks


Thats the wire you connect the power antena to, sometimes that have 2 blue wire. one solid and one with a white stripe. if you dont have the one with the stripe, you can use that one for the amp...

snd84318i
02-25-2004, 01:23 AM
thanks il try this weekend but what color is it for the car setup .

Gianpaolo_E46
02-25-2004, 01:33 AM
i was kinda hesitent to click on this thread cause of its name, but glad to see it ws just about an antena lol