PDA

View Full Version : e ecu to i ecu???


objec
02-04-2004, 05:56 PM
if i took a e computer and switched it to the newer i ecu, would it work, or not and if so what to expect?

MarkD
02-05-2004, 06:44 PM
You have to supply more details! What exactly is your plan? The eta and 'i' ECU are not directly interchangable with each other. They even use different AFM's.

MarkD

MatyBMW
02-06-2004, 10:27 PM
As far as i know this would not be possible. The "e" has a redline of approx. 5000rpm while the "i" has a redline of approx. 6200 rpm. It just would not work


if i took a e computer and switched it to the newer i ecu, would it work, or not and if so what to expect?