PDA

View Full Version : ****ing sound system wont turn on??


Shamis
10-09-2003, 09:25 PM
Hey i just put my system back in and the ****ing thing wont get any power going to the equalizer or amp

its really pissin me off...

anyone got any ideas to what might be wrong???

Gamite
10-09-2003, 09:52 PM
um, check all the wires?

Lennon
10-09-2003, 09:56 PM
Dude! You and that car....... I tell ya, I just really really feel for ya, you've had more problems with that thing........ just.......... yeah

BMW BMXer
10-09-2003, 11:00 PM
Did you put the remote wire in?

Shamis
10-09-2003, 11:08 PM
i believe i put all the wires in


actually the red and black big wires touched and i almost burnt my face of lol

Maybe i need to unplug my battery and reset my asystem??

SpoolinS6
10-09-2003, 11:28 PM
did u check all ur fuses ??

Shamis
10-10-2003, 02:04 AM
i checked one, the other one seems to be stuck inside the amp lol

Jon@Bimmersport
10-10-2003, 02:49 AM
u gotta punch it like u did when ur seat wouldnt go back...because u found out after it was reclined forward...

Gamite
10-10-2003, 02:57 AM
Dude, u need anger management.. seriously.. I dunno how the heck you break a BMW key.

Jon@Bimmersport
10-10-2003, 03:03 AM
Originally posted by Gamite
Dude, u need anger management.. seriously.. I dunno how the heck you break a BMW key.

because hes gangster yo and dont give a **** lol...gay, i agree man...its sad a bmw gotta put up with this.

BMW BMXer
10-10-2003, 04:12 AM
Did your to wires touch? WHen you almost burnt yourself?

Shamis
10-10-2003, 07:16 AM
yes

SebSter
10-10-2003, 07:21 AM
hmm doesnt that mean something shorted out?

WASABI
10-10-2003, 02:14 PM
If the deck turns on and all the speakers are working except for those hooked up to the amp, you either blew the main fuse feeding your amps or you've fried them (amps). You're suppose to take the fuse out first before you play around with the wires.

BMW BMXer
10-10-2003, 02:15 PM
Originally posted by WASABI
If the deck turns on and all the speakers are working except for those hooked up to the amp, you either blew the main fuse feeding your amps or you've fried them (amps).

ding ding we have winner :idea:

Shamis
10-11-2003, 03:25 AM
so which fuse do I check??

NickP
10-11-2003, 03:37 AM
Originally posted by Shamis
so which fuse do I check??

The one that's burnt out....

Seriously though which wires did you spark

Shamis
10-13-2003, 06:45 AM
i took my system to a shop and he said i have a dead remote wire???

BMW BMXer
10-13-2003, 03:31 PM
Originally posted by BMW BMXer
Did you put the remote wire in?

Haha I was right remote wire problem.


Remote wire comes from your deck.