PDA

View Full Version : How do you overlap an image?


///Milk
05-25-2003, 04:48 AM
Ya what do you do?
1BADBMWs sig for example i think

huckle
05-25-2003, 09:49 AM
you take 2 pictures, paste one over the other so you have 2 different layers. turn the opacity from the top layer down to wherever you think looks good. take a big eraser with soft edges and erase the outsides of the top layer and stuff you don`t want to use so it blend in more.
this is how I probably would have done it

berry

///Milk
05-27-2003, 02:58 AM
Screenshots of this process please

///Milk
06-08-2003, 08:40 PM
where is the opacity?

huckle
06-09-2003, 07:34 AM
the opacity is in the same window as your layers. it`s that slide bar on the upper right side of the window.
if you don`t see that window at all go to, window > layers
make sure you see a little black v sort of thing in front of the word layers.

berry