PDA

View Full Version : alarm or something?


moto-menace
04-21-2013, 09:29 AM
The other morning when I got to work, I parked my car, and locked it from the key button as I walked away like I always do..a few minutes later one of the guys came in and said my lights were flashing so I went outside and sure enough it looked as though there was an alarm going off. But, to my knowledge, the car doesn't have an alarm. If it does, I don't know how to use it. There was no siren going off but the hazard lights were flashing as well as the low beams. I just unlocked/locked the car again and it stopped. I'm guessing I did something particular when I locked it the first time? maybe like a feature to locate the car in a parking lot or something? Anyone experience this or know what happened?

moto-menace
04-22-2013, 08:28 PM
nobody?

jabela
04-22-2013, 09:03 PM
Never seen this before. Did you spill anything on your hazard light button?
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=463124

moto-menace
04-23-2013, 10:20 PM
Nope, I don't even bring drinks into my car. The low beams were flashing too on alternating flashes to the hazards..

white46
04-28-2013, 12:30 AM
when you normally lock/unlock the car, do blinkers flash?
if it does, someone (maybe previous owner if you are not the original) activated the alarm without alarm modules actually being there.

moto-menace
04-30-2013, 07:18 PM
hmm. Yes, the blinkers flash when I lock or unlock the car remotely. I also noticed that when I lock the car, the little red clown nose LED flashes rapidly for a few seconds first before resuming its regular much slower blink frequency. Does that indicate anything?

white46
04-30-2013, 07:45 PM
try removing hood sensor and lock/unlock again.