PDA

View Full Version : E46 M3 with subs?? *help


DaveM3_09
05-07-2010, 12:03 PM
I wanna upgrade my subwoofer system in my M3 but not sure what the procedure involves. anyone know how to switch the stock sub with say an MTX in a box? Do I need another amp as well? where is the stock amp located?

:confused:

Gurvinder
05-07-2010, 02:08 PM
Currently i have all stock system including subs with a set of 10's with a amp running off the stock amp for my subs. The stock amp is in the trunk behind the carpet on the drivers side.

EMPIREM3
05-07-2010, 04:32 PM
your subs will slow down your m3 :D

DaveM3_09
05-07-2010, 07:01 PM
Currently i have all stock system including subs with a set of 10's with a amp running off the stock amp for my subs. The stock amp is in the trunk behind the carpet on the drivers side.

do you have the Harman Kardan stock setup?

BMW_E46
05-07-2010, 07:02 PM
Currently i have all stock system including subs with a set of 10's with a amp running off the stock amp for my subs. The stock amp is in the trunk behind the carpet on the drivers side.

I have 2 amps in my system. I have replaced the entire system and use a "old-school" Rocksford Fosgate running the system and its 10 speakers and a separate amp running just the sub in the trunk. Frankly the stock amp is very restrictive and you cannot "attach" another amp to run the sub. Better to spend the money for a new setup.