PDA

View Full Version : gauge cluster for e36


Shuks
10-22-2009, 06:46 PM
Looking for a gauge cluster for my e36(97/328is). I know it's a long shot but anything between 185000kms and 193000kms would be perfect.


*angel*

Eurostyle
10-22-2009, 07:13 PM
I have one with 193k I think...

sparkybp
10-22-2009, 07:31 PM
I don't believe you can keep the same mileage that the cluster will come with. once you plug the new cluster in your car will just take the mileage stored on the computer and display that one, or the manipulation dot may light up seeing a different number stored in the cluster than in the computer.

johnnyo32
10-22-2009, 08:35 PM
pm`d

doogee
10-22-2009, 09:10 PM
Got one with 230k, dunno if thats too high for you or not.

Eurostyle
10-23-2009, 12:31 AM
I don't believe you can keep the same mileage that the cluster will come with. once you plug the new cluster in your car will just take the mileage stored on the computer and display that one, or the manipulation dot may light up seeing a different number stored in the cluster than in the computer.

No, it does! Its all in the cluster. And eveything looks just as it should! Sucks for people who buy "low milage" cars with no records! ROFL...

PS. Cluster i have is 183276

sparkybp
10-26-2009, 06:23 PM
Thats unfortunate... is there no way of finding out if your computer has a different mileage stored than the cluster?