PDA

View Full Version : Weird residue (splash) under the hood near ATF area..??


summit425
03-22-2008, 01:33 AM
Weird residue (splash) under the hood near ATF area..??

hi guys

I found some weird residue under the hood..

Can you please tell me what that is and how to fix them???

Will that explain why I am having problems related electrically?

http://img186.imageshack.us/img186/4339/dsc04316vb9.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/6900/dsc04312mx0.jpg

http://img397.imageshack.us/img397/4818/dsc04315nf4.jpg

Thanks for your time guys :)

Bliss
03-22-2008, 01:07 PM
Try wiping it all off first and see if it comes back. If it does, possible leaky cap, or the reservoir. Not sure if this would relate to your electrical problems though, which i kinda doubt.

Gamite
03-22-2008, 02:00 PM
clean the rest of the engine while you're at it :)

djeurofest1
03-22-2008, 02:17 PM
that is ur power steering fluid.... prob the cap o ring is leaking, nothin major.
and it doesn't have anything to do with an electrical problems you have haviing!

what kind of electrical problems you got?

PROJECT_E36
03-22-2008, 03:41 PM
Your rubber o-ring on the atf cap is faulty you need a new o-ring. It might also be the lines (known to be faulty) but that would be a leak from the bottom.

-Jakub

summit425
03-22-2008, 08:27 PM
alright I might need a o-ring and some ATF fluid... do you think dealership is the only option for both parts???

summit425
03-22-2008, 08:38 PM
that is ur power steering fluid.... prob the cap o ring is leaking, nothin major.
and it doesn't have anything to do with an electrical problems you have haviing!

what kind of electrical problems you got?

my trunk opens whenever I turn off my headlights.. it doesn't matter if car is running or turned off.

somehow that weird symptom is gone...

also today I found out I had a connection problem between -ve from the battery and the wire it's connected to. I didn't tighten the volt enough..

hopefully I don't have any electrical problem anymore..*th-up*