PDA

View Full Version : code ------


sean_kim3
02-18-2008, 08:25 PM
thats wat it looks ilke on my stock head unit
code ------
lol...and that means i need the code rite?
and how m uch wud that cost to get hte code?
i heard like 50 bucks...
and i was wondering that i wont need that code if i jus get a new headunit/
at bestbuy for like 150...

Boots R
02-18-2008, 10:27 PM
it would be free if you still had the manual.

sean_kim3
03-03-2008, 10:31 PM
ya i jus ended up getting a new deck.
just a JVC deck.
made my harman kardon system that came from the factory
ALOT better.
with more bass and goes a lot louder and clear too